Hoppa till innehåll

Utveckla dig själv och din hund på en hundkurs i Stockholm

Hundkurser i Stockholm, Upplands Väsby

Utveckla dig själv och din hund på en hundkurs i Stockholm

Hundkurser i Stockholm, Upplands Väsby

Gå en hundkurs hos oss på Stockholms Hundsportcentrum. Här hittar du ett brett utbud av olika hundkurser, allt från valpkurs och vardagslydnad till kurser inom flera olika hundsporter såsom Agility, Rallylydnad, Tävlingslydnad, Bruks, Nosework och Hoopers.

Alla våra kurser hålls inomhus i våra uppvärmda hundhallar, undantaget vissa specialkurser. Här tränar du bekvämt oavsett årstid och väder. Mer information om lokalen hittar du under fliken Hallen.

Våra kurser hålls i små grupper av erfarna instruktörer som alltid strävar efter att se till individen, både gällande föraren och hunden. Vi erbjuder även privatträning med flera av våra instruktörer för dig som vill satsa lite extra eller jobba i lugn och ro med ett visst moment.

Läs mer om våra instruktörer här

En hundkurs för alla

Oavsett om du är nybliven hundägare eller redan är aktiv inom någon tävlingsgren så har vi en passande hundkurs för dig. Vår anläggning i Upplands Väsby strax norr om Stockholm är lättillgänglig både med bil och med kollektivtrafik.

Här hittar du ett brett utbud av hundkurser för alla nivåer och våra kunniga och erfarna instruktörer står redo för att ta dig till nästa nivå i din träning och ditt hundägande.

Vi arbetar självklart med belöningsbaserade metoder för att din hund alltid ska känna att det är kul och förbli positiv till träningen. Belöningsbaserad träning är den mest effektiva metoden för hundar att lära sig nya saker och ger en trevligare samvaro för både hund och ägare.

För dig som vill träna mer efter kursen kan man  hyra en av delarna i vår hundhall för egen träning. Utanför våra lokaler finns även en härlig, väl tilltagen och inhägnad rastgård på hela 15 000 kvm som kan hyras per timme.

Varmt välkommen att boka en hundkurs på vår anläggning strax utanför Stockholm redan idag.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev