Hoppa till innehåll

Om Oss

Stockholms Hundsportcentrum är ett familjeföretag som grundades 2012, samma år som hundträningshallen byggdes och invigdes. Sedan dess har vi drivit och utvecklat vår verksamhet som huvudsakligen består i att hyra ut hallen för allehanda träning och att  bedriva vår kursverksamhet. Vi hyr även ut hallen till olika events och tävlingar. 

Förutom träningshallen har vi även en stor inhägnad hundrastgård som vi hyr ut och ett café där man kan köpa enklare fika och mackor. På tävlingsdagar brukar vi också servera en vällagad lunch till bra pris!

Josefine Durén

VD och instruktör

Jag hade en dröm om en träningsanläggning redan som väldigt ung. Under min gymnasietid övergick drömmen till att bli mer verkliga planer. Företaget Stockholms Hundsportcentrum tog form och träningshallen invigdes i november år 2012. Sedan dess har jag drivit och utvecklat företaget. Numera jobbar jag sida vid sida med min man, Mika. Jag strävar alltid efter att ge alla kunder bästa möjliga service och vistelse hos oss.

Mika Durén

Ekonomiansvarig och vaktmästare

Jag har jobbat på Stocholms Hundsportcentrum sedan 2019 och sköter ekonomi, bokföring och tekniska delar i företaget. Jag har också ansvar för mycket av städningen och undehållet av våra lokaler. Jag syns ofta på anläggningen med städredskap eller verktyg i händerna. Jag är gift med Josefine. 

Stig Vilhelmson

Styrelseordförande

Jag har varit med från första början och var tidigare mycket involverad i den dagliga driften. Nu är jag framförallt Styrelseordförande och huvudägare. Jag är gift med Desirée och pappa till Josefine.

Desirée Vilhelmson

Instruktör och styrelseledamot

Jag är delägare i bolaget och har varit med i företaget sedan starten. Jag är Josefines mamma och gift med Stig.

Jag är ansvarig för lydnads- och bruksdelarna i vår kursverksamhet och håller därmed en hel del kurser och privatträningar inom dessa områden.

Marie Andersson

Instruktör och ansvarig för Sociala medier

Jag är i första hand instruktör och har många olika sorters kurser i allt från valpkurser till olika tävlingsgrenar. Utöver detta sköter jag våra sociala medier och det är jag som tagit många av de bilder vi använder oss av. Jag är inte en del av ägarfamiljen men jobbar som en del i företaget nära Josefine och Mika.