Hoppa till innehåll

Playhallen

Träna inomhus i en störningsfri miljö

Playhallen

Träna inomhus i en störningsfri miljö

Playhallen, en störningsfri hundhall

Vi expanderar och nu står den nya träningshallen färdig!

Playhallen är vigd åt all hundsport förutom agilityn, här kan du träna helt störningsfritt.

 

Boka tid

Du kan nu boka tider i den nya hallen från den 1/11 via vårt bokningssystem.

 

Passersystem
Vid bokning första gången får du ett välkomst mail från Parakey med anvisningar. Ladda ner appen och skapa ett konto med samma mailadress som vid bokningen. Appen använder du sedan för att öppna dörren.

 

Byggnaden

Hallen är 12×42 meter, 504 m2.

Byggnaden är en plåthall, självklart isolerad och uppvärmd till ca 13 grader.

 

Hallens namn

Hallen är döpt efter vår kära Border Collie vid namn Play. Hon är numera en dam på 11 år, men lika energisk som när hon var ung. Play är en hund som bjuder på många glädjefyllda stunder och som i träning är en galen arbetsmaskin utan dess like. 

 

Placeringen

Hallen ligger bakom café huset, det vill säga i anslutning till den övriga anläggningen men helt friliggande. Det är en halldel som därmed är störningsfri.

 

Utrustning

Hallen blir tillägnad all hundsport, förutom agility. Det kommer att finnas utrustning för lydnad, rallylydnad, hoopers (hoopershindren flyttas från den befintliga halldelen Pluto till den nya hallen from årsskiftet) och bruks.

En mer detaljerad lista över utrustningen i hallen kommer senare.

Bra förutsättningar på bra underlag

För att skapa så bra träningsmöjlighet som möjligt krävs ett bra underlag. I vår hall har vi ett konstgräs från Juta som är speciellt framtaget för hundsport. Gräset ger bra grepp och bra svikt för både hund och förare.

I anslutning till hallen finns flera toaletter och ett café där vi serverar kaffe och fika. Utanför finns en härlig rastgård och fina grönområden. Allt för att både hund och människa ska ha bästa möjliga förutsättningar att trivas och ha kul tillsammans.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev