Hoppa till innehåll

Hundhall i Stockholm

Vår Hundträningshall är öppen för alla

Hundhall i Stockholm

Vår Hundträningshall är öppen för alla

NYTT PASSERSYSTEM
Vid bokning första gången får du ett välkomst mail från Parakey med anvisningar. Ladda ner appen och skapa ett konto med samma mailadress som vid bokningen. Appen använder du sedan för att öppna dörren.

En hundhall med tre avdelningar

Ottohallen är till vardags uppdelad i tre halldelar: Fähunden, Snobben och Pluto. Avdelningarna är avgränsade med draperi och staket. Vi kan även öppna upp hela hallen till en stor yta för tävlingar och andra event och har då tillgång till hela 1600 m2.

Våra hundhallar är uppvärmda till ca 13 grader vilket ger en behaglig temperatur för både hund och tränare under den kallare tiden på året. Under varmare dagar är det ungefär lika varmt inne i hallen som utomhus.

I hundhallen finns all utrustning du kan tänkas behöva för de vanligaste hundsporterna. Läs mer om de olika delarna längst ner på sidan.

I varje halldel finns flera stora burar att sätta in hunden mellan varven för er som tränar med flera hundar.

Bra förutsättningar på bra underlag

För att skapa så bra träningsmöjlighet som möjligt krävs ett bra underlag. I vår hall har vi ett konstgräs från Juta som är speciellt framtaget för hundsport. Gräset ger bra grepp och bra svikt för både hund och förare.

I anslutning till hallen finns flera toaletter och ett café där vi serverar kaffe och fika. Utanför finns en härlig rastslinga i skogen fina grönområden. Allt för att både hund och människa ska ha bästa möjliga förutsättningar att trivas och ha kul tillsammans.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev