Hoppa till innehåll

Hundhall i Stockholm

Vår Hundträningshall är öppen för alla

Vi har ett NYTT bokningssystem, vänligen registrera ett konto när du använder systemet första gången. När bokningen är slutförd skickas ett bekräftelsemail till din mailadress och du får en personlig dörrkod skickad med sms.

 

Stockholms Hundsportcentrum är Sveriges största inomhushall för hundsport. Du hittar oss i Upplands Väsby straxt norr om Stockholm.

Hos oss kan du träna din hund inomhus året runt oavsett väder. Vår hundhall är uppvärmd till ca 13 grader vilket ger en behaglig temperatur för både hund och tränare. På sommaren är det ungefär lika varmt inne i hallen som utomhus.

Till oss är alla välkomna; privatpersoner, träningsgrupper, brukshundsklubbar med flera. Inget medlemskap krävs.

En hundhall med tre avdelningar

Hallen är till vardags uppdelad i tre halldelar: Fähunden, Snobben och Pluto. Avdelningarna är avgränsade med draperi och staket. Vi kan även öppna upp hela hallen till en stor yta för tävlingar och andra event och har då tillgång till hela 1600 m2.

I hundhallen finns all utrustning du kan tänkas behöva för de vanligaste hundsporterna. Läs mer om de olika delarna längst ner på sidan.

I varje halldel finns flera stora burar att sätta in hunden mellan varven för er som tränar med flera hundar.

Bra förutsättningar på bra underlag

För att skapa så bra träningsmöjlighet som möjligt krävs ett bra underlag. I vår hall har vi ett konstgräs från Juta som är speciellt framtaget för hundsport. Gräset ger bra grepp och bra svikt för både hund och förare.

I anslutning till hallen finns flera toaletter och ett café där vi serverar kaffe och fika. Utanför finns en härlig rastgård och fina grönområden. Allt för att både hund och människa ska ha bästa möjliga förutsättningar att trivas och ha kul tillsammans.

Mer om avdelningarna i vår hundhall

Prenumerera på vårat nyhetsbrev