Runsavägen 10, Upplands Väsby
070–292 29 20

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Bokning

Bokning sker i första hand online, klicka på fliken Boka Online för att komma till bokningen.

Vid online bokning betalas hall hyran i samband med bokningen, du kan välja att betala med Swish, Kort, Faktura, Faktura företag och Faktura Delbetalning.

Din bokning är bekräftad först när du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail ber vi dig att kontakta oss.

OBSERVERA att vi nu har ett kodsystem till dörrarna. Koden finner du i ditt bekräftelsemail samt i ditt påminnelsemail. Samma kod används till Caféet.

I hyran av hallen ingår användning av utrustningen i den bokade halldelen.

All träning på Stockholms Hundsportcentrum sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.

När du bokat tid accepterar du att följa våra trivsel anvisningar. Dessa är naturligtvis skapade för att ge alla besökare den bästa möjliga upplevelsen. Tack på förhand för att du vill hjälpa till med detta. Se under rubriken Trivsel längst ner på sidan.

Avbokning/Ombokning

Avbokning sker genom att svara på det bekräftelsemail du mottog vid bokningen. Vänligen ange specifikt vilken eller vilka tider som ni önskar avboka. Avbokning måste ske senast 48 timmar innan den bokade tiden för att återbetalning ska göras. Om du vill ändra en bokad tid, vänligen maila din ombokning till josefine@stockholmshundsportcentrum.se, ombokning måste ske senast 48 timmar före den bokade tiden.

För större bokningar och bokningar för en hel säsong måste avbokningen ske minst en månad innan.

Antal Personer

Priserna räknas utifrån antal personer som tränar, inte på antalet hundar man tränar. Personer som medföljer utan att själva träna räknas inte. Det går givetvis att i efterhand ändra det antal personer som bokningen ska gälla för. Vänligen maila då din ändring till josefine@stockholmshundsportcentrum.se. En tilläggsbetalning kan med fördel betalas via Swish nr 123 048 40 71, märk betalningen med ”tillägg”, datum och tid.

Presentkort

För att boka och betala med presentkort, vänligen maila din bokning samt presentkortsnumret till josefine@stockholmshundsportcentrum.se.

Större arrangemang

Vissa helger hålls stängda för att vara bokningsbara för större arrangemang. Tiderna öppnas för vanliga bokningar en månad i förväg om de fortfarande är lediga.

Har du frågor kring ett större arrangemang, eller önska boka hallen för ett sådant, vänligen maila eller ring till Josefine.

Trivselanvisningar

Vi har en mycket hög ambitionsnivå på Stockholms Hundsportcentrum vad gäller kvaliteten på anläggningen och möjligheten för Er, våra gäster, att trivas under vistelsen hos oss. För att uppnå denna strävan så att vi alla kan njuta av träning och tävlan under bästa möjliga förhållanden på såväl kort som lång sikt ber vi er som bokat respektera våra trivselanvisningar och se till att även era medföljande deltagare respekterar dem.

Dörrkoden finner du i ditt bekräftelsemail samt i ditt påminnelsemail.

Vänligen se till att du som tränar är ute ur hallen senast när klockan slår hel timme. Låt gärna de som har tränat lämna hallen innan du som ska träna går in, detta för att bytet ska gå så smidigt som möjligt.

Vi ber dig även notera att:

 • Du endast får disponera lokalen under den tid du bokat.
 • Du endast får disponera den halldel du bokat även om det skulle finnas andra lediga.
 • Endast inneskor (dubbskor är inte tillåtna) eller strumpor innanför skogränsen.
 • Vänligen torka av hunden på handdukarna som finns innanför skogränsen.
 • Endast friska och vaccinerade hundar får vistas i hallen.
 • Löptikar är välkomna, men ska använda tikskydd.
 • Om det sker en “hundolycka”, vänligen använd de gröna städstationerna som är utplacerade i varje halldel för att fräscha upp.
 • Se till att minimera störningar för andra som tränar.
 • Undvik i största möjliga utsträckning att din hund skäller i onödan.
 • I varje halldel finns det ett antal burar till förfogande.
 • Vid eventuell skada på utrustning i hallen, vänligen kontakta oss direkt.
 • All träning på Stockholms Hundsportcentrum sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.

Tack på förhand!