Hoppa till innehåll

Freestyle Kurser

Anmälningsvillkor – Läs igenom detta innan du anmäler dig.

Freestyle Nybörjarkurs

Välkommen till vår freestylekurs! Här får du och din fyrbenta vän chansen att upptäcka glädjen i trickträning och hundsporten freestyle. Kursen är perfekt för nybörjare och kräver inga förkunskaper, så oavsett om du är helt ny inom sporten eller har tränat en del tidigare, passar kursen dig.

Under kursen kommer ni lära er en rad roliga och imponerande konster, från enkla trick till mer avancerade rörelser. Trickträning är inte bara underhållande, utan stärker också bandet mellan dig och din hund. Genom att träna tillsammans bygger ni självförtroende, vilket skapar en trygg och positiv relation. Din hund kommer att blomstra när den får möjlighet att använda sin intelligens och sin energi på ett kreativt sätt.

Övningarna individanpassas efter nivå och ambitioner, så alla kan delta och ha roligt. Varje kurstillfälle kommer att innehålla en mix av teknik, belöning och massor av skratt. Oavsett om du siktar på att uppträda på tävlingar eller bara vill ha kul hemma, kommer denna kurs att ge er verktygen ni behöver för att lyckas.

Förkunskaper: Viss allmänlydnad är en god förutsättning för att ta till sig kursen på bästa sätt.
Antal deltagare: max 6 ekipage
Kursen hålls inomhus.
För information om aktuella kursstarter, tider, pris mm, vänligen klicka på Boka-knappen.