Hoppa till innehåll

Anmälningsvillkor Privatträning

Bokning som sker via bokningssystemet betalas i samband med bokning. För bokning som sker via direkt kontakt med instruktören ska träningsavgiften vara betald senast 3 dagar innan träningstillfället. Betalning görs till BG 870-6335, eller swish nr 123 048 40 71. Märk betalningen med ”privatträning”, namn på instruktören samt datum och tid.


Avbokning

Avbokning/ombokning sker senast 24 h innan den bokade tiden.

Ansvar för bokningen

Kunden ansvarar själv för att ta del av nödvändig information, så som utrustning och regler för de olika halldelarna, instruktörens kompetensområden mm, inför sin bokning av privatträning.

Lokalen
Hallen är uppdelad i tre delar avskilda med draperier samt staket. Detta kan medföra en ganska hög ljudnivå i det fall flera grupper tränar samtidigt.

Antal personer
Träningsavgiften gäller för en person, undantag gäller för personer inom samma familj. Givetvis kan du välja att träna flera av dina egna hundar under träningen. Är ni flera som vill träna tillsammans gäller ett tillägg på 200 kr per person och timme.

Under 18 år
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en bokning. Genom att godkänna köpvillkoren och genomföra din anmälan intygar du att du har målsmans tillstånd. Minderåriga måste ha med sig en målsman under träningen då denne är huvudansvariga för hunden.

Löptikar
Vi tillåter löptikar i lokalen, dock måste de bära tikskydd.

Ansvar
All träning på Stockholms Hundsportcentrum sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.