Hoppa till innehåll

Vi som driver Stockholms Hundsportcentrum

Josefine Durén

VD & Agilityinstruktör

Jag grundade företaget och öppnade med hjälp av mina föräldrar Stockholms Hundsportcentrum i november år 2012. Sedan dess har jag drivit och utvecklat företaget och strävar alltid efter att ge alla kunder bästa möjliga upplevelse.

Mika Durén

Ekonomiansvarig och vaktmästare

Jag har jobbat på Stocholms Hundsportcentrum sedan 2019 och sköter ekonomi och bokföring. Jag sköter också mycket av städningen och skötseln av våra lokaler. Jag syns ofta på anläggningen med städredskap eller verktyg i händerna.

Stig Vilhelmson

Styrelseordförande

Jag har varit med från första början och var tidigare mycket involverad i den dagliga driften. Nu är jag framförallt Styrelseordförande och huvudägare. Jag står ofta i köket vid större events.