Runsavägen 10, Upplands Väsby
070–292 29 20

Vi önskar Heidi Penttilä varmt välkommen till oss som Stockholms Hundsportcentrums nya VD!

Från och med den 1/3 kommer Heidi Penttilä ta över rollen som VD på Stockholms Hundsportcentrum efter mig, Josefine Vilhelmson, då jag går på mammaledighet. Vi önskar henne varmt välkommen till oss!

 

Mitt namn är Heidi Penttilä och jag är den blivande VD:n på Stockholms Hundsportcentrum. Jag är också själv ansvarig för kurser och privatträning i agility på företaget. Jag har en mastersexamen från Svenska Handelshögskolan i Finland, som huvudämne hade jag entreprenörskap och företagsledning och som biämne marknadsföring. Jag har tidigare jobbat som agilityinstruktör på Kungliga hundar i Göteborg.

Innan dess verkade jag under ett antal år som lydnads- och agilityinstruktör i Finland.

Jag började med agility 2010 med min då 7-åriga mellanpudel Tessy och som 10-åring blev hon finsk agilitychampion. Med henne deltog jag i lag-FM (finska mästerskapen) 2012 och 2013. Min andra hund är en dvärgpudel som heter Vicky och med henne deltog jag i FM och finska landslaguttagningen 2014 och SM samt svenska landslagsuttagningen 2015. Vi har även representerat Finland på WAO (World Agility Open) 2014 i Italien och 2015 i Holland. Med Vicky har jag vunnit västra DM i Sverige 2014 och 2015. Vi vann även guld på ungdoms SM i klass 3 år 2015. Mitt senaste tillskott i flocken är mellanpudeln Rosey som är född 2014.

 

Jag är van vid att jobba med förare och hundar på olika nivåer. Noggrann grundträning och att bygga ett riktigt bra team mellan hund och förare är viktiga ledord för mig som instruktör.