Nyheter

Viktig information kring kennelhosta, klicka här för att se våra riktlinjer.

By | Uncategorized

Vi vill uppmärksamma alla våra kunder på att det tråkigt nog går mycket kennelhosta för tillfället. Vi har valt att följa SKKs allmänna riktlinjerna som gäller vi tävling/utställning, nämligen 30 dagars karens efter det att hunden slutat hosta.

Vi har varit i kontakt med en veterinär angående närmare detaljer kring smittspridning. Eftersom vi städar varje dag samt har god ventilation ska det vara mycket liten risk för spridning via själva hallen.Det är dock väldigt viktigt att man inte tex låter hundarna dricka i samma vattenskål eller dela leksaker.

Läs gärna mer om kennelhosta här: https://www.sva.se/djurhalsa/hund/infektionssjukdomar-hund/kennelhosta-hund

Var uppmärksam på om din hund uppvisar symptom!

Tack på förhand för visad hänsyn😷

Nu har vi lagt ut de första kurserna för hösten. Välkommen att boka under fliken Kurser. För mer info, klicka här!

By | Uncategorized

När det gäller Agilityn kommer Marie Andersson och Annelie Bramstång att vara instruktörer. Cili Blomgren som var kursledare förra året har fått nytt jobb och flyttar därför till Jönköping. Marie kommer också att hålla kurserna i Rallylydnad. Diana Huuki som hade rallykurserna förra året har också fått nytt jobb som gör att hennes tid blir begränsad. Instruktörer när det gäller Valp- och Allmänlydnadskurser kommer att vara Angela Lund och Desirée Vilhelmson. Angela kom in redan under våren och Desirée har ju hållit kurser sedan företaget startades.

Förutom de vanliga kurserna kommer Nadine Rinderud att köra ett antal coachgrupper i agility som löper över den kommande höst- och vårterminen.

Heidi lämnar Stockholms Hundsportcentrum, klicka här för mer info.

By | Uncategorized

Heidi Penttilä, VD på Stockholms Hundsportcentrum sedan drygt två år tillbaka, lämnar sin post med omedelbar verkan. Orsaken är olika syn på hur företaget ska drivas i framtiden. Josefine Vilhelmson kommer att gå in som tillförordnad VD tills en permanent lösning är på plats. För frågor och löpande ärenden hänvisas till Josefine Vilhelmson på 070 292 29 20 eller josefine@stockholmshundsportcentrum.se.