Runsavägen 10, Upplands Väsby
070–292 29 20

Hunddagis/Dogwalking

Hunddagis/Dogwalking

Stockholms Hundsportcentrum planerar att utöka verksamheten, dels i form av ett hunddagis samt en Dogwalkingtjänst. Vi har kontakt med en person med gedigen relevant erfaren som är påtänkt att bli den som ska sköta driften av de nya verksamheterna.

 

Hunddagis
Vår ambition är att skapa ett hunddagis med hemkänsla där hundarna får ett professionellt omhändertagande av erfaren personal. Dagarna består av skogspromenader, aktivering i vår egen rasthage, social stimulans med de övriga hundarna och såklart även personalen, samt välbehövlig vila.

Hunddagiset kommer i första hand att inrikta sig på små samt medelstora hundar.

Dogwalking
Tanken med Dogwalking verksamheten är att tillhandahålla ett alternativ till det mer traditionella hunddagiset. Verksamheten går ut på att vi hämtar upp hundarna i hemmet och går en ordentlig promenad eller ser till att hundarna får springa lösa i vår stora rasthage. Därefter lämnar vi tillbaka hundarna i hemmet.

Med hjälp av Dogwalking tjänsten får din hund komma ut en ordentlig sväng på dagen, samtidigt som hunden får den viktiga mentala och sociala aktiveringen, vilka är nödvändiga för att hunden ska må bra.

Intresserad?
Vi tar gärna emot din intresseanmälan redan nu!
Vänligen maila josefine@stockholmshundsportcentrum.se eller ring 070-29 229 20 för mer information.