PM till tävlingen hittar genom att trycka på texten nedan:

PM Träningstävling i Rallylydnad

Startlista & Resultat Träningstävling i Rallylydnad

 

Den 29 Oktober ordnar Stockholms Hundsportcentrum AB i samarbete med Väsby BK en träningstävling i Rallylydnad. Detta är ett perfekt tillfälle att komma och träningstävla innan Väsby BKs officiella tävling 19/11.

Priset per klass är 120kr/ekipage. Priset för Väsby BKs medlemmar är 100kr/ekipage. Du har även möjlighet att göra en omstart för 50kr. Omstart betyder att du får köra tävlingsbanan en gång till utan en bedömning. Du får även belöna hunden under omstarten om du vill.

 

lördag kommer vi att starta tävlingen kl. 10 med Nybörjarklass och efter att nybörjarklassen är klar fortsätter vi med Avancerad klass i en annan halldel. De nybörjarekipagen som vill göra en omstart kommer att köra den då avancerade klassen börjar i andra hallen. Efter att avancerade klassen är slut kör vi omstarterna i avancerad klass.

Sedan fortsätter vi med Fortsättningsklass och därefter med Mästarklass. De fortsättnings klass ekipagen som vill göra en omstart kommer att köra den då mästarklassen börjar i andra hallen. Efter att mästarklassen är slut kör vi omstarterna i mästarklass.

Domaren för tävlingen är Diana Huuki.

Tävlingen hålls på Stockholms Hundsportcentrum ABs anläggning i Upplands Väsby (Runsavägen 10), hallen är varm och underlaget är matting.

Fika och lunch kommer att serveras under dagen på anläggningens cafée Hundkexet.

Anmälan: Mejla heidi@stockholmshundsportcentrum.se (ange namn, hundens namn, klass samt om du vill göra en omstart). Max. antal deltagare är 50 ekipage.

 

Välkomna!